// Cottonbudbaby - az öko-bio-designer babaruhakölcsönző //
2016. szeptember 28. írta: Cserve

// Cottonbudbaby - az öko-bio-designer babaruhakölcsönző //

Körülbelül 8 hónapos lehetett Dé úr, amikor a Facebook fizetett hirdetései között felpattant a Cottonbudbaby hirdetése, nagyon szemet gyönyörködtető képe babaruhákkal és nagyon vonzó leírással. Cottonbudbaby - Bio-babaruhakölcsönzés az első hónapokra. Megnyitottam, utánaolvastam. Beleszerettem az ötletbe. Mert bár mégha szeretek is (a gyerekeknek) vásárolgatni, nem mindig elérhető számomra a legjobb minőség, amit a gyerekekre adnék. Nem beszélve arról, hogy a babám három-négy hét múlva úgyis kinövi, ezért inkább nem is akarok érte olyan sokat zsebből kiadni. Erre itt ez a szolgáltatás, ami egész egyszerűen tiszta, öko-fair-designer rucikat kölcsönöz nekem a babámnak.

cottonbudbaby_final_compressed_ovpjix.pngAz ötlet kitalálója egy újságírónő, Severine Naeve, aki a lánya születése után belevetette magát a babaruha témába, és anyagokról olvasott, babaruha készítésről, méreganyagokról a babaruhatextilekben témáról. Keresett, kutatott, próbálta a a lehető legjobbat és mégis megfizethetőt megvenni a lányának, amire az 3 hét múlva már ki is nőtte. És kezdődött a keresés előről. Így jött az ötlete, és alapította meg a Cottonbudbaby-t.

Hogy működik ez a szolgáltatás?

A rendelésnél beírod a dátumot, mikorra kéne a doboz. Az évszaknak megfelelően (pl. télen sapikkal, nyáron rövid ujjú pólókkal) összeválogatott ruhacsomag érkezik postán (17-21 darab ruhácskával benne). Havonta fizetsz érte. Ha kinőtte a csimota, visszaküldöd, és kérheted a következő méretet. 0-6 hónapos gyerekeknek szól a szolgáltatás, vagyis 44-74-es méretű babáknak. Ha foltos lesz, te mosod, ahogy a címkéjén van, ők meg majd a nagy foltokat eltávolítják (mert a répa tud foltokat hagyni). Ha leszakad a gomb, majd ők visszavarrják. Ausztriába is szállítanak.

auswahl.JPG

Itt vannak az előnyei összefoglalva:

  • újszerű, szép bio-babaruhák
  • Olyan darabok, melyeken semmilyen használati „lenyomatok” sincsenek (vagy de-tényleg-épphogycsak)
  • Stílusos designer-cuccok a legkissebbeknek (pl. Loud+Proud, Engel, Living Craft)
  • Méretcsere mindig lehetséges
  • Úgy 20 darab ruhanemű dobozonként
  • Havonta bérelhető (€59 / havonta)

cottonbudbaby-kopie.jpg

Ugyan nem válogathatod ki Te magad a ruhadarabokat, de a kívánságodat megírhatod, mert ha bizonytalan vagy, kérdezz, és a tulajdonos maga gondoskodik a válaszról. Proaktívan meg is kérdezi e-mailben, hogy passzol-e minden, hogy esetleg változtatnál-e valamit a következő doboz rendelésénél, hogy kinőtte-e már a ruhaméretét. Severine csodaédesen, kedvesen gondoskodik, többen is ajánlják a szolgáltatásait.

De mivel Dé úr 8 hónaposan már 86-os ruhaméretű volt, sajnos erről mi lemaradtunk. És csak ezért egy negyedik gyereket bevállalni felelőtlenség lenne. Bocs. :)

De hátha nektek úton a baba, vagy ajándékba adnátok valakinek, akinek úton van...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welsimanohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2411749225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása