// Pocket Trailer - a kéznövesztő cucc totyogók szüleinek //
2016. szeptember 30. írta: Cserve

// Pocket Trailer - a kéznövesztő cucc totyogók szüleinek //

fullsizerender.jpg

Ismeritek Varró Dániel-Agócs Írisz: Nem, nem, hanem c. könyvét? Így kezd:

"Hány keze van vajon anyunak? Öt? Amikkel mosogat, tereget, köt? Vagy három? Vagy kilenc? Vagy tíz al, és egy fő? Vagy: számold meg, ennyi?      

Nem, nem, hanem…  Kettő. " 

 

Na igen. Bár már dolgozunk azon, hogy növesszünk még legalább kettőt, és a fejünk hátuljára két bónusz szemet is. De amíg ez tényleg megtörténik, addig kettő van. Csak. Amiben véges számú dolog fér el. Csak. Mert "Ismerős a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat (persze praktikusan már hátizsákot veszel), és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még megspékeled egy bevásárlószatyorral? Az egyébként is a lehetetlen felé tendáló zsonglőrmutatványt még inkább nehezíti, hogy a motoron nincs fogás, állandóan kicsúszik… Gyakorló anyukaként nekünk ebből lett elegünk, és erre a problémára kerestünk egy egyszerű, praktikus, na meg persze stílusos megoldást. Így született meg a Pocket Trailer, egy színes, díszes, pofon egyszerűen a kismotorra csatolható vállpánt, amivel gyerekjáték a moci cipelése. Ráadásképpen pedig még a babakocsira is felakaszthatjátok az éppen megunt járművet, ha már máshova egyébként nem férne. Termékeink egyediek, kis szériásak. Minden hordozóhoz vagány zsák is tartozik, hogy praktikus legyen a tárolásuk. A fényvisszaverősök ára 3.000,- míg az egyszínűeké 2.500,- " Forint.

Van belőle fényvisszaverős verzió, és sima is. Sőt, sőt, sőt nem csak fix darabokat tudsz választani, hanem saját magad is meg tudod tervezni a kedvedre való hevedert a Pocket Trailer Tervezővel. Mert a játszótérről is lehet stílusosan hazajönni. :) 

És ha valaki azt mondaná, hogy jó-jó, hogy felakasztom a vállamra/babakocsira, de attól még a sáros/poros/koszos kerekétől én magam is mocskos leszek, annak találták ki kemény 900 Forintért a kerék-zsákot. „Egy praktikus, könnyen tisztítható vízlepergetős zsák, amit a kismotor vagy a műanyag futóbringa kerekére húzhatunk, így megvédhetjük a ruhánkat a piszoktól. A zsákok a guminak és a gyorsösszehúzónak köszönhetően egyszerűen használhatóak és méretre állíthatóak. A zsákok darabonként rendelhetőek, hiszen kismotor esetén 3 darabra, míg a műanyag futóbringa esetén 2 darabra lehet szükség. A zsákok egyelőre egy méretben és kék színben érhetőek el, ami a kismotorok és a kisebb, műanyag futóbringák kerekeihez passzol.”

Weboldalukon két videóval is segítenek a hogy-is-csatoljam-fel-a-bringát kérdezőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://welsimanohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5011753861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása