:: A játszótér, ami pont elég ::  /Welser Turnverein/
2016. szeptember 01. írta: Cserve

:: A játszótér, ami pont elég :: /Welser Turnverein/

Welsben is rengeteg játszótér van - ha tudjuk, mire van szükségünk.

A Welser Turnverein-nál lévő játszótér szerintem az a játszótér, ami pont elég egy 1-6 éves gyereknek. Van kezdésnek baba-hinta is, olyan kis kosaras, amiből nem esik ki a még kapaszkodni nem tudó kisember (a hintázás pozitív hatásairól itt olvashattok). Van egy nagy homokozó, sőt szokott benne lenni pár játék is, ha épp elfelejtettünk volna vinni. Van mászóka, csúszda. Van ezek mellett egy nagy füves rész futni, focizni, kergetőzni, talicskásat játszani. Egy bokor, bújócskázni. Egy fapad a homokozó mellett leülni. Sőt ha kicsit távolabb megy az ember, még egy sling-line is ki van feszítve, egyensúlyérzékünk fejlesztésére. Ráadásul nagy napsütésben kellemesen árnyékos is, és a gyereknek sincs sok lehetősége az utcára futni.

Mivel a Turnverein kertjében van, a Turnverein épületében tisztes mosdó is található. Sőt, van egy bár, ahol még esetleg kávét, sört is ihat az ember, mármint a nagyobik féle.

TIPP: A Welser Turnvereinban egyébként sport- és táncórákra lehet beíratni a gyermeket 4 éves kortól. Aktuális programjaik itt.

Hogy juttok oda? Gyalog, biciklivel (van bringatároló), autóval (a környéken fizetős a parkoló). 

A bejegyzés trackback címe:

https://welsimanohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2411668328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása