MANÓHÁZ - Felső-Ausztriában!
2016. augusztus 31. írta: Cserve

MANÓHÁZ - Felső-Ausztriában!

Mi a Manó? Manóház!

Éneklős, mondókázós, verselős, játszós, kézműveskedős gyermekfoglalkozások és baba-mama klub 0-6 éves gyerekeknek és szüleiknek délutánonként (16-17.30)

Welsben kedd délutánonként a Familienbundzentrum Wels termeiben (Vogelweiderstraße 3b, 4600 Wels) újra. A Manóház Wels csoportban mindig aktuális infókkal várja Rita és Ildi a kismanók szüleit, a kismanókat pedig offline kedd délutánonkét.

Linzben hétfő délutánonkét szintén a Familienbundzentrum (FBZ Kleinmünchen, Schickmayrstraße 16, 4030 Linz). Diana a Manóház Linz csoportban kapcsolódik a linzi szülőkhöz, hétfőnként pedig a gyerekekhez. 

Mondsee-ben pedig Alexandrával vegyétek fel a kapcsolatot, vagy kukkantsatok be a My Little Life Manóház csoportba friss információkért.

... MANÓHÁZ!

 

manohaz_2.pngMindig friss és ropogós információk a www.facebook.com/welsimanohaz oldalon vagy a Viber csoportban Manóház név alatt.

Wels/Linz:

Ára: 4 alkalmas bérlet vásárolható 25 EUR-ért, ami egy szemeszterig "lejárható". 

 

Ti kérdeztétek:

- Hogy is zajlik egy ilyen MANÓHÁZ:

- Megérkeztek délután négy és fél öt közt a gyerekecskével. Hozhattok gyermekecskének papucsot, de fűtöttek a termek, meleg szokott lenni. A kisebbekkel éneklünk egy közöset, ahol üdvözlünk mindenkit. Aztán, amíg bírjuk, éneklünk, mondókázunk. Enni is lehet hozni, csak lehetőleg, nem túl morzsázósat. Aztán a végén közösen összepakolunk, mikor a Manóház bezár.

 

- Szoptatni, etetni lehet-e?

- Persze. A gyerek éhes, ha izgatott, ha fáradt, ha túl sok impulzus éri, ha lemerül. Egyen, amikor jól esik. Ha morzsázik, azt meg összetakarítjuk a végén.

- Be kell előre jelentkezni?

- Nem. Jöttök, amikor tudtok,. Mert mindig van olyan, hogy valami közbejön. Nem aludt el délután, belázasodott, vagy csak nincs kedvetek jönni. Mi örülünk, ha ott vagytok. És megértjük, ha nem. Pecsétet pedig akkor kaptok a bérletre, amikor ott vagytok.

Az egyetlen szabály, hogy próbáljátok megjegyezni, honnan vette el a gyerek a játékot, hogy oda tudjátok/tudjuk visszapakolni. Mert olyan rendben kell visszaadnunk a termet, ahogy kaptuk. Az együtt pakolás pedig jó példa a gyereknek is. Mert együtt minden könnyebb. Mary Poppins is megmondta: "csak egy kis kanál cukor kell, és lemegy az orvosság". Köszönjük előre is a segítséget.

Kontakt: Rita: 0660/6543086 / Diana: 0664/4603979 / Alexandra: 0676/4907001   

e-mail: manohaz.wels@gmail.com

Várunk minden kismanót és kísérőjét sok szeretettel!

Pár kép a Manóházból. Köszönet Csiki Ákos Photography-nak a fényképekért. S az Instagramon is welsimanohaz név alatt van egy-két életkép rólunk.

 

És pár kép Alexandra Gallinnis-nek köszönhetően a Mondsee-i Manóházból:

A bejegyzés trackback címe:

https://welsimanohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr911666022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása