{ Haus der Würde }
2016. augusztus 31. írta: Cserve

{ Haus der Würde }

LeonardoSchule és LeoKinderhaus

Montessori privát óvoda és iskola a Stadtplatzon, tele kreativitással, lelkesedéssel és professzionális gyermekneveléssel. 1,5 - 15 éves gyermekeket várnak, tanítanak, nevelnek, hagynak érvényesülni és magukat kifejezni. A linzi Művészeti Egyetemmel csinálnak már évek óta közös projekteket, amit általában a karácsonyi vásárukon mutatnak be/meg. Szerveznek karácsonyi vásárt, saját, vagyis a gyerekek és pedagógusok által készített dolgokból, tartanak nyílt napokat, kiruccannak kirándulni, járnak focizni, úszni, sőt tanulmányi utakra is. A pedagógusok sokrétű tudással rendelkeznek és elképesztő türelemmel dolgoznak a gyerekekkel.

Mivel privát, ezért ez is fizetős. Jelentkezni a lenti elérhetőségeken lehet, vagy személyesen odaballag az ember és beszél velük. Az oktatás német nyelven folyik.

002.JPG

A facebook oldalukon több információ található.

A sajtóban legutóbb ez a cikk jelent meg róluk.

 

Kontakt:

Zukunftsbildung gemeinnützige GmbH

Leiterin: Andrea Leindecker-Forstner

Adresse:
Stadtplatz 52
4600 Wels

Telefon: +43 650 987 73 44

E-Mail: leonardoschule@gmx.at

A bejegyzés trackback címe:

https://welsimanohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr10011666252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása