>> BunteBrise, avagy a SzínesSzellő kultúrális programja gyerekeknek
2016. szeptember 14. írta: Cserve

>> BunteBrise, avagy a SzínesSzellő kultúrális programja gyerekeknek

Welsben, az Alter Schl8hofban alakult egy független szervezet, a Bunte Brise, akik elkötelezett szülőkre alapozzák munkásságukat, és önműködően szervezik azt. Kellemes, gyerek- és családbarát környezetben  szeptembertől júniusig havonta egyszer érdekes és változatos kultúrprogramokat szerveznek.

A rendezvény napján már délután 16:00 órától lehet érkezni, körbenézni, "bemelegedni", a műsor/program maga pedig 16:30-kor kezdődik.

Néhány előadás előtt laza előkészületi találka is van, ahol a gyerekekkel ráhangolódnak a műsorra. Rajzolhatnak, ötletelhetnek, dekorációt készíthetnek... és bárkit szívesen látnak és hívnak, vegyenek részt.

Mi legutóbb a gyerekekkel egy afrikai zenés színházi előadáson voltunk, ami a vízről szólt, s arról, hogy hogy vigyázzunk annak természetes mivoltára, értékét hogyan őrizzük. Az előadás előtt jót játszottunk, víz-színű muffint ettünk, és a gyerekek azóta is éneklik az egyik betétdalát az előadásnak megspékelve a ritmusos afrikai tánc utánzásával. :)

A rendezvényekre egy "tömböt" is lehet váltani, 8 rendezvényre 36 EUR-ért, melyből egy rendezvényen akár több jegy is beváltható. Egy rendezvény pedig 6 EUR gyerekeknek, szülőknek pedig szabad adományos. A tömböt a Haas könyvesboltban és a Cafe Strassmair-ban is meg lehet venni, de persze a Bunte-Brise előadásokon is a helyszínen. További infók: buntebrise@servus.at

A következő programjaikat a weboldalukon (http://www.schlachthofwels.at/bunte-brise/programm/ ) vagy feliratkozva a hírlevelükre lehet olvasni. 

 

 

Elmúlt programjaik:

Vasárnap, 2017. február 26., 16:30 
MATTHÄUS BAR - DAS HIER IST KEIN KINDERGARTEN, DAS IST EINE ROCKBAND!

Vasárnap, 2017. március 26., 16:30 
BENNY BARFUSS  - BENNY UND DER OSTERHASE

Vasárnap, 2017. április 23., 16: 30
MAKEMAKE  - DER BÄR, DER NICHT DA WAR

Vasárnap. 2016. szeptember 25., 16.30
BRENNHOLZ.ROCKS  (KINDERMITMACHKONZERT)
- egy koncert, ahol a gyerek is belezenélhet/együttzenélhet a zenésszel (0-199 éveseknek ajánlva)

Vasárnap, 2016. október 23., 16.30 Uhr
FROGO & LELE (FROSCH SEIN IST DOOF) - interaktív gyermekszínház happy-end-del a végén

Elérhetőség:

Alter Schl8hof Wels / Dragonerstrasse 22, A-4600 Wels / Tel: 07242/67284 / http://www.schlachthofwels.at/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://welsimanohaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4111704291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása